Smittevern er viktig!

Vi må trolig forholde oss til smittevernsregler for å gjennomføre årets Challenge40 multisport og Challenge20 multisport 3. september. Dette er hva vi forholdt til i fjor. Denne siden vil bli oppdatert nærmere arrangementet.

Før du drar til arrangementet: Føler du deg ikke i form, så bli hjemme! Skal du egentlig være i karantene, så bli hjemme! Ta med hånddesinfeksjon. Hvert lag må ha med minst én hånddesinfeksjon.

Ved registrering på stadion: Det holder at en på laget henter lagsposen. Husk å levere ferdig utfylt og signert ansvarserklæring. Har du ikke med ferdig utfylt ansvarserklæring, får laget ikke starte.

Toalett blir vasket hyppigere enn vanlig. Det er lov å vanne plantene i terrenget.

På vei til start: Unngå trengsel. Sørg for å komme i god tid – også inn på startområdet.

Underveis i konkurransen: Hold nødvendig avstand, også på aktivitetsposter. Benytt håndsprit der det er felles utstyr i bruk.

Etter konkurransen: Det blir en litt annerledes premieutdeling enn vanlig. Vi benytter bl.a. et større område. Sørg for å holde god avstand. Skulle du oppdage at du er smittet under/etter konkurransen er det viktig å gi beskjed til arrangementsansvarlig for videre smittesporing.

Hvis vi alle bruker hodet denne dagen, kommer vi til å få det ordentlig gøy!
Velkommen! (HUSK FERDIG UTFYLT OG SIGNERT SKJEMA!)